Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Σύλληψη Ριχάρδου: Κέρδη 700.000 ευρώ από κάθε ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη...28-11-2018....

Σύλληψη Ριχάρδου: Κέρδη 700.000 ευρώ από κάθε ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

Αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους τουλάχιστον 68 συλληφθέντες και προσαχθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.
Μάλιστα, ο αστυνομικός φέρεται να διατηρούσε στενές σχέσεις με τον γνωστό ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίων, στον οποίον φέρεται να παρείχε βοήθεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μετέφεραν τις πλάκες χρυσού (που προέρχονταν από κλοπιμαία) από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη μέσω δρομολογίων του ΚΤΕΛ, αλλά και ταξιδιωτικού γραφείου με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Στο λεωφορείο επιβιβαζόταν Τούρκος υπήκοος, ο οποίος είχε πάνω του σε σακούλα ή τσάντα περίπου 25-30 κιλά χρυσού, αξίας περίπου 700.000-800.000 ευρώ.
Ο τζίρος του κυκλώματος φαίνεται πως ξεπερνούσε τον μήνα τα 6 εκατ. ευρώ! 
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. είναι συνέχεια προηγούμενης υπόθεσης που είχε έρθει στο φως πριν από περίπου δύο χρόνια όταν είχε εξαρθρωθεί σπείρα Ρομά με δεκάδες διαρρήξεις στο… ενεργητικό της.
Χθες η Αστυνομία συνέλαβε πέντε Ρομά, οι οποίοι δεν κατηγορούνται, ωστόσο, για επιθέσεις σε σπίτια αλλά για διακίνηση χρυσού.

Στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στη ΓΑΔΑ η παρουσίαση της υπόθεσης.,,ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου