Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ....04-12-2018....

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να ξεκουράσει τους βασικούς κόντρα στην Ιεράπετρα και να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής.Το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με την Ιεράπετρα, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 16:00 είναι μία «χρυσή» ευκαιρία, για πολλούς παίκτες, που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. Σήμερα μετά την απογευματινή προπόνηση θα γίνει γνωστή η αποστολή, που θα επιλέξει ο Γιώργος Δώνης.
Όπως αναφέρει η «Πράσινη», είναι δεδομένο, ότι σχεδόν όλοι όσοι έπαιξαν με τον Άρη θα ξεκουραστούν και κάποιος ή κάποιοι μπορεί να είναι μόνο στην αποστολή. Δεξί μπακ μετά τον τραυματισμό του Γιόχανσον και του Κουλιμπαλί έχει μείνει ο Κώστας Αποστολάκης, αλλά και αυτός χθες έκανε θεραπεία, διότι έχει ένα οίδημα στην γάμπα. Δεν είναι κάτι σοβαρό και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί. Αν αυτό συμβεί θα παίξει κανονικά αύριο.
Στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα θα επανέλθει μετά από καιρό και ο Χρήστος Κουντουριώτης, που είχε κάνει και μία επέμβαση στην μύτη. Ακόμα δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Νώντα Παντελάκη στο κέντρο της άμυνας, όπως και των Τζανδάρη, Στάικου στην μεσαία γραμμή. Στην επίθεση δεν θα είναι οι Βέργος στην διάθεση του Δώνη, διότι βρίσκεται με την Εθνική Ενόπλων, ενώ αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης....on sports...leoforos.gr.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου