Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Στον εισαγγελέα Φ.Κυριάκου - Μ. Αρναούτη για το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη...

Translate this page: EN FR DE ES RU AR
Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο να κληθούν από τη δικαιοσύνη οι δύο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή στο μοιραίο τροχαίο, ως ''καλή πρώτη εξέλιξη''

Η Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου θα δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τα αδικήματα τις ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν οι συγγενείς του τραγουδιστή.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έκανε δεκτό το αίτημα της πλευράς Παντελίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για τη συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο πίσω μέρος του τιμονιού του μαύρου τζιπ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω", δεν έχει γίνει ακόμα κλήση στα δύο κορίτσια και μέχρι σήμερα έχουν καταθέσει μόνο στην τροχαία. Με τα νέα στοιχεία που μπαίνουν στη δικογραφία θα ξεκινήσει μία νέα προκαταρτική εξέταση στην οποία όμως δεν σημαίνει ότι η Μινα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου θα κληθούν άμεσα...pro news.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου