Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ 0-2...18-02-2018...

Μ” ένα γκολ στην αρχή και άλλο ένα στο φινάλε
Ενα γκολ στην αρχή και άλλο ένα στο φινάλε!!!  Το γρήγορο γκολ του Σαχινίδη, που σκόραρε στο Παγκρήτιο πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, έμελλε να καθορίσει  την αναμέτρηση του  Εγοτέλη με τον ΑΟ Τρικαλα.
Οι «κυανέρυθροι»  προηγήθηκαν νωρίς (0-1 με την προσπάθεια του Σαχινίδη που  αναδεικνύεται σε δήμιο του Εργοτέλη)  και παρά την μέτρια  τους εμφάνιση , κατάφεραν να αποδράσουν με νίκη 0-2 από το Ηράκλειο κάνοντας το «δύο στα δύο» με τον Γράφα στον πάγκο τους .
Το δεύτερο γκολ πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Γιανιτσάνης διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
Ο Εργοτέλης παρότι πίεζε σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ, με την ομάδα του Θωμά Γράφα να παίζει με αρκετά αμυντικούς προσανατολισμούς, καταφέρνοντας σχετικά εύκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι γηπεδούχοι μετά το 0-1 είχαν  την κατοχή της μπάλας και ανέβασαν ρυθμό, για να ψάξουν την ισοφάριση. Προς το φινάλε του α μέρους απέιλησαν με τους Κάιπερς και Μαζουλουξή όμως δεν πέτυχαν γκολ
Παρόμοια εικόνα και στη δεύτερο μέρος, με τους Κρητικούς να πιέζουν ψηλά αλλά τους παίκτες των Τρικάλων αν αμύνονται μεθοδικά ροκανίζοντας και τον χρόνο στο τελεταίο τέταρτο
Στις καθυστερήσεις του ματς, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν βγει μπροστά ,σε κόντρα επίθεση  ο Τόμιτς έφυγε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή πέρασε στον Γιαννιτσάνη ο οποίος δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Eργοτέλης (Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης(81΄Ιατρούδης), Τσέλιος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (72΄Ροβίθης), Καΐπερς, Μπούζας, Σταματάκος (70΄Μανουσάκης).

 Τρίκαλα (Γράφας):Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Πίντο, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Μάκος, Σαχινίδης (82΄Κοτσώνης), Γροντής (49΄Τόμιτς), Μιλοσάβλιεφ, Ζγκούρι (63΄Γιαννιτσάνης)....πηγη spor trikala.gr....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου