Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Σήμερα η κηδεία του Σ. Ψάλτη δημοσία δαπάνη.....)

Σήμερα το απόγευμα θα πουν το «τελευταίο αντίο» η οικογένεια, οι συνάδελφοι και οι θαυμαστές του Στάθη Ψάλτη, που έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 66 ετών την περασμένη Παρασκευή, μετά από πολυήμερη νοσηλεία. 

Η κηδεία του θα γίνει θα γίνει δημοσία δαπάνη από το δήμο Ζωγράφου, σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου στις 15:00 από το κοιμητήριο Ζωγράφου.

Τον αγαπημένο ηθοποιό αποχαιρέτησαν με μηνύματά τους πολλοί συνάδελφοί του, πολιτικοί και άνθρωποι του θεάματος. Συγκίνησε το «αντίο» του Λάκη Λαζόπουλου, ενώ δεκάδες ήταν και τα μηνύματα που ανήρτησαν χιλιάδες φίλοι του στα social media που κατακλύστηκαν από ατάκες του που «άφησαν ιστορία» και από αποσπάσματα των ταινιών του......Ανήμερα του Πάσχα η υγεία του Στάθη Ψάλτη επιδεινώθηκε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να φύγει από το απλό δωμάτιο νοσηλείας όπου βρίσκονταν. Οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος της λεωφόρου Αλεξάνδρας τόσο κατά την τελευταία παραμονή του στο νοσοκομείο, όσο και τις προηγούμενες φορές που το επισκέφτηκε κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών εξάντλησαν όλα τα περιθώρια που είχαν προκειμένου να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια στον ασθενή και να τον κρατήσουν στη ζωή. Η μάχη όμως που έδιναν ήταν άνιση, καθώς ο καρκίνος που είχε εμφανιστεί αρχικά στον πνεύμονα παρουσίασε μεταστάσεις και σε άλλα ζωτικά όργανα.....pro news....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου