Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Καλλιθέα - Σπάρτη 0-0....28-04-2018....

Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Σπάρτη, παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Από έναν πόντο αυτόν της ισοπαλίας μοιράστηκαν Καλλιθέα και Σπάρτη, αποτέλεσμα το οποίο αφήνει ικανοποιημένους του Λάκωνες,στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία Στα του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν δραστήρια στο παιχνίδι με συνέπεια να έχουν μια φάση στο ματς. Στο 3΄ το σουτ του Μουζακίτη για λογαριασμό της Σπάρτη μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Κουτογλίδη, ενώ στο 6’΄το σουτ του Μάκο για λογαριασμό των «γαλάζιων αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Μακρυωνίτη.
Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Νίκου Παντέλη ήταν αυτή η οποία ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή μπροστά στην εστία της «Βασίλισσας του Νότου». Ότι δεν είχαν καταφέρει μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα οι γηπεδούχοι, θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει οι Λάκωνες στο 25΄ με το σουτ του Γουόρντεν, ωστόσο αντί για τα δίχτυα του Κουτογλίδη έφυγε ελάχιστα έξω από το τέρμα του.
Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 37΄ με τον Μάκο να βγαίνει μόνος του με τον Μακρυωνίτη, το σουτ του όμως παρότι βρέθηκε σε καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων. Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι παίκτες της αθηναϊκής ομάδας σε εκείνο το χρονικό σημείο του ματς, θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει στο 45΄, το σουτ όμως του Μάκο αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Μακρυωνίτη με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι το οποίο είχε σαν συνέπεια να μην δημιουργηθούν αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Όλα αυτά μέχρι το 54΄ όταν το σουτ του Ζουλιώτη πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα του Κουτογλίδη. Στο 91΄ η Σπάρτη απείλησε εκ νέου με την κεφαλιά του Οικονομόπουλου να μπλοκάρεται από τον Κουτογλίδη, ενώ στο 92΄ η Καλλιθέα έχασε την ευκαιρία να πάρει την νίκη με το σουτ του Ταλέντο το οποίο και μπλόκαρε με ευκολία ο Μακρυωνίτης, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ (71' Ζεζάι), Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος, Μάκο (75' Ταμπάκης), Ταλέντο, Χοτζάλι, Παυλής, Γκέτσι (57' Τσατσόπουλος), Σμυρλής.
ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Νιάρος, Σάββα, Τσιόφου (60' Καζβιρόπουλος), Μουζακίτης, Δεινόπαπας (78' Γραικός), Γουόρντεν (67' Μπουζούκης).πηγη sdna....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου