Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Γερμανία: Άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής με «κούκλες του σεξ» στο Ντόρτμουντ!...

Οι «κούκλες του σεξ» αποτελούν μια νέα τάση στον πλανήτη, η οποία διευρύνεται όλο και περισσότερο καθημερινά.
 Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει αρχίσει να μελετά το συγκεκριμένο φαινόμενο και ήδη ξεκινά να το εκμεταλλεύεται εμπορικά.
 Στη Γερμανία άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής με sex dolls στο Ντόρτμουντ, όντας ο πρώτος που προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής στους πελάτες ανάμεσα στις κούκλες και σε πραγματικές γυναίκες.
Ο οίκος ανοχής που πρωτοπορεί στη γερμανική πόλη, εντοπίστηκε σε ένα αδιέξοδο ήσυχο δρομάκι. Οι υπηρεσίες που προσφέρει μέσω των sex dolls είναι για... όλα τα γούστα, καθώς στον... καναπέ υποδοχής δεν υπάρχουν μόνο γυναικείες μορφές, αλλά και μία κούκλα... άντρας!
Η νέα προσέγγιση του αγοραίου έρωτα αποτελεί μία έμπνευση της 30χρονης ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής στο Ντόρτμουντ, της Έβελιν Σβαρτς. Το «σπίτι» καλύπτει κάθε γούστο, φαντασίωση, βίτσιο ή προτίμηση. Υπάρχουν δωμάτια για σαδομαζοχιστικές τάσεις, για αφέντρες, για δέσιμο, για τα πάντα. Πρωταγωνίστριες είναι οι sex dolls, οι οποίες, όπως υποστηρίζει η 30χρονη επιχειρηματίας, έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση.Ο οίκος ανοχής της Έβελιν Σβαρτς άνοιξε πριν έναν χρόνο. Η απόφαση να χρησιμοποιήσει sex dolls ήταν αποτέλεσμα της αδυναμίας της να βρει πρόθυμες γυναίκες στη Γερμανία να ασκήσουν το αρχαιότερο επάγγελμα. Ο αριθμός των γυναικών που δέχθηκαν να δουλέψουν ήταν τόσο μικρός, που το «μαγαζί» δεν θα λειτουργούσε με βάση τις ανάγκες του. Ως εκ τούτου, η Έβελιν κατέφυγε στη... νέα παγκόσμια τάση, την οποία ασπάζονται ολοένα και περισσότεροι άντρες σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη.pro news...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου