Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΑΕΛ-Λαμία 1-1: ...05-05-2018....

Το τελευταίο δεκάλεπτο «έκρυβε» τα γκολ και τις συγκινήσεις στο παιχνίδι της Λάρισας μεταξύ της ΑΕΛ και της Λαμίας (1-1).

Οι δύο ομάδες, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, «κοίμισαν» τους φιλάθλους στις κερκίδες, καθώς ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Ολα αυτά έως το τελευταίο δεκάλεπτο. Τότε η Λαμία προηγήθηκε στο 81' με τον Νίκο Τσούκαλο, και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 84' με τον Μίλος Ντέλετιτς.Οσοι φίλαθλοι δεν αποχώρησαν, αποζημιώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς στο 81ο λεπτό η Λαμία άνοιξε το σκορ με τον Τσούκαλο, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού προηγουμένως ο 17χρονος Σουλούκος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ακόστα. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν, όταν ο Ντέλετιτς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Λαμίας και πλάσαρε τον Μελίσσα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
ΑΕΛ (Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (68' Σουλούκος), Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (59' Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης (72' Περόνε), Ντέλετιτς.
ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης (41' Πριντέτα), Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Βασιλαντωνόπουλος, Ομο, Μπουλουλής, Πίτι, Ακόστα (88' Μπούτνικ), Βάντερσον (46' Τσούκαλος)...on sports....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου