Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Τέλος στο δράμα με...σφαλιάρα 3-0 από ΠΑΣ ..06-05-2018....

Τέλος στο φετινό... δράμα για τον Ολυμπιακό με νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα με 3-0, με τους Πειραιώτες να ξαναπαίζουν αυτό το... κάτι σαν ποδόσφαιρο και να γίνονται εύκολη λεία για τους αξιόμαχους Ηπειρώτες που βρήκαν απέναντί τους Θρύλο-φάντασμα και φυσικά δεν χαρίστηκαν σκοράροντας τρεις φορές ενώ είχαν και δοκάρι.
Ο Ολυμπιακός υπήρχε στο γήπεδο για ένα διάστημα 25' στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους όπου έκανε φάσεις και ευκαιρίες τις οποίες απώλεσε ως επί το πλείστον ο Ανσαριφάρντ και μετά... χάος. Ομάδα χωρίς μέση, αρχή και τέλος, με τρομερά προβλήματα στην ανάπτυξη και με μηδέν φαντασία, σε έναν πάντως κάκιστο και βαρύτατο αγωνιστικό χώρο λόγω βροχής, ο Θρύλος έχασε εύκολα και ειδικά μετά το 2-0 δεν έβγαλε ούτε... ίχνος αντίδρασης, αντίθετα έφαγε και το... κερασάκι στις καθυστερήσεις με το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων.

Για λύπηση ο Ολυμπιακός, έστω και αν ήταν τελευταίο ματς και άνευ βαθμολογικής σημασίας, οι πιτσιρικάδες και όσοι από τους "πρωτοκλασάτους" έπαιξαν έκαναν αγγαρεία με μοναδική εξαίρεση τον Ιγκόρ Σίλβα που αν μη τι άλλο προσπάθησε να δείξει πράγματα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 54' με τον Τζημόπουλο με κεφαλιά, το 2-0 ο Κόντε στο 62' και το τελικό 3-0 ο Βιντάλ στο 92'....ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντόλοβατς, Τζημόπουλος (83’ Μπέριος), Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Νικολιάς (89’ Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83’ Βιντάλ), Κόντε.
Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Σίλβα, Ένγκελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ανδρούτσος, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Βρουσάι (88’ Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67’ Βέργος), Ανσαριφάρντ..πηγη red gooal...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου