Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Μπαράζ ανόδου Γ' Εθνικής : Αήττητος Σπάτων - Ηρόδοτος 2-1, Αστέρας Αμαλιάδας - Εθνικός 3-2 ....06-05-2018...

Βαθμολογία στο 2ο Όμιλο
1. Αήττητος 7
2. Ηρόδοτος 4
3. Αστέρας Αμαλιάδας 3
4. Εθνικός 2
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2 - ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΣΑ 1
Πασάς στο ρετιρέ του 2ου ομίλου από σήμερα ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ που με καλή εμφάνιση παρ όλες τις απουσίες που είχε κατάφερε να κάνει την ανατροπή αφού βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το 14' όταν ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ, πέναλτι που κέρδισε ο ΕΤΟΦ από μαρκάρισμα του ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ στην συνέχεια βρήκε τις ψυχικές δυνάμεις και χωρίς να γονατίσει λεπτό, πέρασε στην επίθεση και ισοφάρισε στο 21' με τον ΚΡΗΤΙΚΌ καθώς εκμεταλλευτηκε σέντρα ακριβείας του ΚΑΛΟΓΕΡΗ.
Ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ έμελλε να είναι ο εκτελεστείς για δεύτερη φορά του ΗΡΟΔΌΤΟΥ ΠΑΣΑ όταν πήρε πάσα από τον ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ έξω από την μεγάλη περιοχή , έκανε ένα μικρό μπάσιμο, πλάσαρε και έστειλε τους 1000 περίπου φίλους της ομάδας του ΑΗΤΤΗΤΟΥ στα ουράνια.
Έτσι έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αλλά ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ήταν η ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες, όπως άλλωστε και στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα.
Να σημειώσουμε κάποιες από τις φάσεις έτσι για την ιστορία γιατί αυτό που μετράει η μέτρησε ήταν και είναι οι 3 πολύτιμοι βαθμοί.
Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ήταν αυτός που έκανε την μεγάλη φάση όταν στο 4' σημείωσε τέρμα με κεφάλια του, αλλά ο επόπτης που έλεγχε την φάση είχε σηκώσει το σημαιάκι πριν κάνει την κεφάλια ο παίκτης του ΗΡΟΔΌΤΟΥ και έτσι δεν μέτρησε το γκολ σωστά.
6' σέντρα του ΚΑΛΟΓΕΡΗ δεν πρόλαβε ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
7' Μπάσιμο του FARINOLA που πέρασε όποιον έβρισκε μπροστά του αλλά κόπηκε από τον ΜΠΑΜΠΗ λίγο έξω και πλάγια από την μικρή περιοχή.
10' σέντρα του ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗ κεφαλιά του ΚΡΗΤΙΚΟΎ μόλις άουτ.
28' διπλή ευκαιρία με τους ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗ κ ΚΡΗΤΙΚΌ από καλές θέσεις.
32' δυνατή σέντρα του ΜΟΥΣΤΑΚΗ από δεξιά πέταξε ψηλά ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ έπιασε κεφάλια άλλα ο ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ έδιωξε σε κόρνερ.
34' δύο κεφαλιές από ΚΡΗΤΙΚΌ και FARINOLA απέκρουσε ο ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ αλλά στην συνέχεια έπεσε πάνω στον ΓΙΑΛΟΥΣΗ και τραυματιστηκε, ο αγώνας διεκόπη για λίγα λεπτά, ξεκίνησε για να σταματήσει στο 39' αφού ο ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ δεν αισθανόταν καλά και έγινε αλλαγή με τον ΚΟΥΡΑΚΗ να περνάει στην θέση του.
43' άλλη μια καλή ευκαιρία με τον ΚΡΗΤΙΚΌ που πέρασε ανεκμεταλλευτη.
45' ευκαιρία για τον ΗΡΟΔΟΤΟ όταν από σέντρα φάουλ του ΦΡΑΓΚΟΛΑΚΗ ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ αστόχησε.
48' δυνατό καλοτραβηγμένο σουτ του ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ πέρασε ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του ΚΟΥΡΑΚΗ.
51' ο ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ παρ λίγο να βάλει το γκολ της χρονιάς όταν έπιασε δυνατό και ψηλοκρεμαστο σουτ και απέκρουσε ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ και έστειλε την μπάλα κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με υπερένταση.
65' ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ δυνατό σουτ πάνω στα σώματα των αμυντικών.
70' η ευκαιρία του αγώνα από την πλευρά του ΑΗΤΤΗΤΟΥ και πάλι όταν ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ έκανε γλυκιά πάσα στον ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ αλλά η μπάλα και πάλι δεν έκανε το χατήρι των παικτών του ΑΗΤΤΗΤΟΥ και πέρασε ελάχιστα άουτ.
Το ίδιο και στο 81' αλλά να αστοχεί ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ
και να κλείνει το παιχνίδι με άλλες δύο ευκαιρίες με τους ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ και FARINOLA.
Καθαρή πρωτοβουλία των κινήσεων από τον ΑΉΤΤΗΤΟ που με το αποτέλεσμα αυτό βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 αγώνες στους 3 πρώτους αγώνες του πρ του γύρου.
Κίτρινες κάρτες
DANIEL, ΜΩΡΑΙΤΗΣ, (ΗΡΟΔΟΤΟΣ)
ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ, ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΗΤΤΗΤΟΣ)
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
Μιχελής, Μουστάκης, Κολλαράς (94' Βιδάλης), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Καλογερής, Νικλητσιώτης (85' Ηρακλής), Κατσικογιάννης (64' Σκαφιδας), Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα (91' Μαραθιανός)
ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΣΑ,
Κασμερίδης (37' Κουράκηςλ. τ), Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (64' Καρατζάογλου), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (68' Καραγκιόζι), Μελισσόπουλος (54' Γαρεφαλλάκης), Ετόφ.
Υ. Γ. Συγχαρητήρια επίσης στον ΝΊΚΟ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ και τους ΠΑΊΚΤΕΣ που πήγαν στην εξέδρα των ULTRAS 1 και τους χειροκρότησαν για να εισπράξουν με την σειρά τους άλλο ένα...
ΕΊΠΑΜΕ
ΜΙΑ ΠΌΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ
αυτό είναι ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ..
ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΊΔΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ.....
Κ. Α. ΒΑΜΒΑΚΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 3-2
«Ζωντανός» στο παιχνίδι της ανόδου, έμεινε ο πρωταθλητής Αστέρας Αμαλιάδας, κερδίζοντας σε  ένα συναρπαστικό  ματς με σκορ 3 – 2 τον Εθνικό Πειραιά! Ήταν μια νίκη ψυχής, καθώς σχεδόν για ένα ολόκληρο ημίχρονο οι «βυσσινί» έπαιζαν με παίκτη λιγότερο (και στην πραγματικότητα για πάνω από 45 λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις, αφού το ματς έληξε στο 98′!
Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα!
Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο ματς, και στο 13′ έκανε το 1-0 ο Μπαρμπαρούσης με κεφαλιά, αφού προηγήθηκε μπάσιμο του Κέρι και σουτ του ίδιου στο κάθετο δοκάρι, και στην επιστροφή της μπάλας έκανε γύρισμα ο Κασνέτση προς τον σκόρερ. Και στο 28‘ ήρθε το 2-0 και  πάλι από τον Μπαρμπαρούση   με κεφαλιά, αφού προηγήθηκε κόρνερ του Μπουντόπουλου με προσωρινή απόκρουση αμυντικού που ξανάφερε τη μπάλα στον Μπουντόπουλο ο οποίος έκανε σέντρα. Στο 40′ από μπαλιά του Λεωνιδόπουλου, βγήκε μόνος σε θέση τετ-α-τετ ο Κατσικοκέρης, με υποψία και για θέση οφσάιντ, αλλά το πλασέ του έδιωξε με τα πόδια σωτήρια ο Τσάμης. Έτσι το 2-0 ήταν αποτέλεσμα α΄ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης, αρκετά γρήγορα, και στο 48′ ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βλάχου που εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 ο Κατσικοκέρης, ενώ στη φάση της ανατροπής είδε κίτρινη που ήταν η δεύτερη δηλαδή κόκκινη κάρτα, αφού είχε άλλη μια από το πρώτο μέρος ο Μπουντόπουλος,  με τον Αστέρα να μένει με δέκα παίκτες!  Στο 49‘ όμως, και στην επόμενη φάση, ο Κασνέτση με δυνατό μακρινό σουτ «βολίδα» έκανε το 3-1 για τον Αστέρα, διατηρώντας προβάδισμα των δυο γκολ διαφοράς. Στο 53′ δοκάρι για τον Εθνικό με δυνατό σουτ του Τεγούση. Στο 62′ σουτ του Κατσικοκέρη μπλόκαρε ο Τσάμης, με τον Εθνικό να ασκεί πίεση μετά το 55′ έχοντας και το σημαντικό αριθμητικό πλεονέκτημα, με τους γηπεδούχους το ίδιο διάστημα να δίνουν βάρος στην αμυντική λειτουργία. Στο 77′  έγινε το 3-2  για τον  Εθνικό , όταν σε  σουτ του Μάναλη , στην πορεία της μπάλας παρενέβη τελευταίος ο Γκέσιος κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα περνώντας μέσα κι από αρκετά πόδια παικτών και ξεγελώντας τον Τσάμη στην πορεία της.
Στο 83′ φάουλ του Κέρι έδιωξε ο Σικαλιάς, στην τελευταία φάση του αγώνα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (ΓΚΆΤΖΙΟΣ): ΤΣΆΜΗΣ, ΜΠΟΥΝΤΌΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΣΝΈΤΣΗ, ΑΡΒΑΝΊΤΗΣ, Ν’ΓΚΟΥΈΜ, ΠΑΓΏΝΗΣ, ΜΠΑΝΟΎΣΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΎΣΗΣ, ΚΈΡΙ, ΜΗΝΆΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΟΥΡΜΠΑΝΆΣ): ΣΙΚΑΛΙΆΣ, ΣΤΑΣΙΝΌΣ, ΒΛΆΧΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΌΣ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΊΔΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΌΠΟΥΛΟΣ, ΔΩΜΑΤΆΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ, ΚΑΤΣΙΚΟΚΈΡΗΣ, ΤΕΓΟΎΣΗΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΆΝΝΗΣ

patrisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου