Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ο ΠΑΣ «τσάκισε» τον Πανιώνιο! (Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1)...28-01-2028....

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «τσἀκισε» τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και με γκολ στην εκπνοή, οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 1-0 (κεφαλιά του Τζημόπουλου στο 91΄) και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί που έτρεχαν το τελευταίο καιρό! 
Ποιοτικά μέτριο ήταν το ματς στην Πλατεία, με τους παίκτες του Γρηγορίου να ψάχνουν περισσότερο τη νίκη, να έχουν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά στο τέλος να την «πατάνε» από τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος κατέβηκε στο γήπεδο με σαφή πρόθεση να κρατήσει πίσω το μηδέν και να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. 
Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο αντίπαλοι στο πρώτο μέρος. Στο 34′ ο Λάμπρου για τους γηπεδούχους, στο 43′ ο Γιάκος με ωραίο σουτ. 
Πρώτο τρίποντο για τον ΠΑΣ ύστερα από εννιά παιχνίδια, που ανέβηκε στους 22 βαθμούς και πήρε μεγάλη απόσταση από τα χαμηλά στρώματα, την ώρα που ο Πανιώνιος έμεινε στους 27 κι έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί σε θέση ισχύος όσον αφορά την είσοδό του στην πεντάδα.Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Λάμπρου, Ντουρμισάι (63' Γεσίλ).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (73' Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (87' Σκόνδρας), Μπετρά (59' Μανθάτης), Κόντε....πηγη sports room

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου