Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 28-01-2018.....

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου άφησε ο Ολυμπιακός την Κυριακή στην Τρίπολη.

Οι Πειραιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον τοπικό Αστέρα, για την 19η αγωνιστική της Super League, κι έτσι έπεσαν από την κορυφή, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Γκαρθία έχει 42 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τον πρωτοπόρο πλέον ΠΑΟΚ, την ώρα που η Ένωση ακολουθεί με 41 πόντους.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση κι έτσι μοιραία στραβοπάτησαν απέναντι στους μαχητικούς Αρκάδες, οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 21' με κεφαλιά του Ιγκλέσιας.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με το εύστοχο πέναλτι του Ανσαριφάλντ στο 39', ωστοσο πέραν τούτου ουδέν, καθώς δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο αγώνας στο ξεκίνημα είχα καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους καλύτερους να φθάνουν κοντά στην εστία του Προτό με τον Τόνσο στο 8΄ (σουτ άουτ) και στο 13΄ (κεφαλιά έδιωξε ο Προτό), την ώρα που ο Ολυμπιακός είχε μια ευκαιρία με τον Πάρντο στο 10΄ (σουτ έδιωξε ο Αθανασιάδης).

Το σκορ άνοιξε ο Αστέρας στο 21΄ με όμορφη κεφαλιά του Ιγκλέσιας, σε εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη. Στο 23΄ μακρινό σουτ του Μανιά έδιωξε ο Προτό, με τους ερυθρόλευκους να απαντούν στο 29΄ όταν φάουλ του Μιραλάς έφυγε λίγο άουτ αλλά και στο 31΄ με επίσης εκτέλεση φάουλ του Βέλγου που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι Πειραιώτες έφθασαν στην ισοφάριση στο 39΄με πέναλτι του Ανσαριφάρντ που κέρδισε ο ίδιος από τον Τριανταφυλλόπουλο. Στο 44΄ ο Μουνάφο έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Προτό έπεσε σωστά και απέτρεψε το γκολ.Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, ενώ ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει στο δεύτερο ημίχρονο για δέκα λεπτά λόγω χρήσης δακρυγόνων που έκανε η αστυνομία όταν οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Στο 53΄ σουτ του Μιραλάς έδιωξε ο Αθανασιάδης, όπως και στο 71΄ σε σουτ του Ζιλέ.

Το σκορ όμως στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός θα πάει ως 2ος της κατάταξης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3η) της επόμενης αγωνιστικής, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε στην 5η θέση με 27 βαθμούς.

Κίτρινες: Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Ντουντού, Σελίν / Φιγκέιρας, Σισέ, Ρομαό

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (64΄ Ισνάλδο), Τόνσο, Κυριακόπουλος (74΄ Ντουντού), Μανιάς (84΄ Καλτσάς).

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Σισέ (85΄ Τζούρτζεβιτς), Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Πάρντο (70΄ Οφίε), Μάριν (46΄ Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ..πηγη ζουγκλα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου