Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Αιγάλεω - Άγιος Ιερόθεος 2-0.....17-12-2017.....









































Το Αιγάλεω ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι των δυτικών προαστίων, καθώς επικράτησε με 2-0 του Άγιου Ιερόθεου στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής....Μια ακόμα εντός έδρας νίκη πρόσθεσε, στο ενεργητικό του το Αιγάλεω το οποίο σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ηροδότου στο Ρέθυμνο, μείωσε την διαφορά του από την κορυφή στο -5. Η ομάδα του Θανάση Κιουπκιόλη μπήκε δυνατά στον αγώνα, και στο 19΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με κεφαλιά του Βέρμπη...Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε, κάτι στο σκορ που ήταν και το τελικό για το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη όπως και στο πρώτο μέρος το «Σίτι» σκόραρε, γρήγορα στο ματς και πιο συγκεκριμένα στο 46΄ όπου ο Ψυχογιός μς γυριστό σουτ έκανε το 2-0.
Στο 75΄ το Αιγάλεω έφτασε κοντά στο να πετύχει, ακόμα ένα γκολ ο Βέρμπης όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει από  το σημείο του πέναλτι, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να παραμείνει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Θανάσης Κιουπκιόλης): Κατσούλης, Παπουτσής, Δάρρας, Μεϊμαρόγλου, Κάρδαρης, Γούλας, Σκοπελίτης, Ψυχογιός (62’ Κοντιζάς), Σπανός, Βέρμπης (75’ Παπαδόπουλος), Σταύρου (82’ Τσαρκάνι)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ  (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Πολίτης (88’ Τρακόσης), Ρόππας (61’ Σιμιτσής), Καφαλίδης (81’ Χαραλάμπους), Μαντζώρος, Μαρτίνος, Μανδαμαδιώτης, Νιζάμης (68’ Τσατσαρής), Λέσι, Σαγανάς, Αργυρίου...πηγη SDNA φωτογραφιες Χαρα Πυθαρουλη..fhotopress....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου